Vacature conversie en optimalisatie specialist

 

Ben jij altijd op zoek naar online verbeteringen? Meer bezoekers via Google AdWords en zoekmachineoptimalisatie kanalen, maar ook via affiliate marketing en social media? On page optimalisatie staat voor jou gelijk aan A/B testen, analyseren en dagelijks mogelijkheden zien om vanuit het detail bij te dragen aan het grotere geheel: meehelpen met de groei van Stay Hungry Marketing.

Wij zijn per direct op zoek voor onze kantoren Den Haag en Zutphen naar een Conversie Optimalisatie Specialist met een haviksoog als het gaat om Click Trough Rate (CTR) en Usability en een flinke dosis nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen binnen online marketing in brede zin.

 

Stay Hungry Marketing bestaat sinds het jaar 2008 en is een succesvol en groeiend online marketing bureau in Den Haag en Zutphen.  Doordat onze organisatie werkt en draait via het internet hebben wij een uitdagende toekomst voor de boeg. Stay Hungry Marketing is een sterk groeiende, "down to earth", Nederlandse onderneming gevestigd in Den Haag en gespecialiseerd in internet marketing. Stay Hungry Marketing is in staat met de know how, flexibiliteit en ultieme klantfocus uit te groeien tot een belangrijke, vertrouwde en onderscheidende internet marketing partner. De onderneming is in de tweede fase van haar ontwikkeling en zal door haar ambitieuze groeiplannen spoedig de volgende fase ingaan.

Klinkt dit voor jou als muziek in je Beats by Dre?

NU AL ENTHOUSIAST? STUUR ONS JE SOLLICITATIE!

Ben jij de specialist op het gebied van conversie- en zoekmachine optimalisatie die zorgt voor een optimale klantbeleving in de Online kanalen?

CONVERSIE-OPTIMALISATIE CONSULTANT

In je functie als Conversie-optimalisatie specialist heb jij de verantwoording over het optimaliseren van de online customer journey en user experience ten behoeve van onze klanten en leadgeneratie websites.  Als Conversie Optimalisatie specialist achterhaal jij pijnpunten en afhaak momenten op websites van je klanten. Je bent een verbeteraar om zo het maximale rendement uit een website te behalen. Jij rust niet voordat je weet waar bezoekers vandaan komen, waar ze op doorklikken en wanneer ze afhaken. Die kennis verkrijg je door grondige analyse en het doen van tests, en zet je onder andere in om opdrachtgevers te voorzien van een uitgedachte en heldere conversie optimalisatie strategie. Belangrijke onderdelen hierin zijn de strategie, uitvoering, evaluatie en rapportage van A/B- en testtrajecten voor opdrachtgevers. Maar denk ook aan on-site behavioral targeting, het creëren van effectieve landingspagina’s, of het optimaliseren van de UX van sites en apps.

Je hebt een flink takenpakket, en een aardige bak verantwoordelijkheid. En dat is fijn, want alleen zo kun je laten zien dat je een echte conversie optimalisatie freak bent. Als ervaren conversie optimalisatie specialist heb je bij dit alles weinig tot geen ondersteuning nodig. Je werkt nauw samen met een stelletje marketing freaks. Zo heb je veel contact met webdevelopers, online marketeers en de product owner. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vertrouwen in je werk en zet je iedere dag honderd procent in om te zorgen voor groei van de websites.

Het betreft een functie voor 40 uur per week

 

Eisen die wij stellen:

Minimaal afgeronde HBO-opleiding;

Bewezen ervaring op het gebied van Conversie Optimalisatie;

Minimaal 1 á 2 jaar relevante werkervaring;

Certificering Google Adwords is een pré;

Kennis van A/B-testen, Multivariatie testing, Bahavioral Targetin;

aantoonbare ervaring met Google Analytics;

Je beschikt over een sterk analytisch denkvermogen;

Je bent resultaat- en klantgericht;

Je kunt goed communiceren en samenwerken;

Je beschikt over een degelijke kennis van Online Marketing;

Kennis van HTML, CSS en jQuery

 

"We bieden je persoonlijke en professionele groei in een prettige en stimulerende werkomgeving."

 

Ben jij de Conversie Optimalisatie Specialist die wij zoeken? Solliciteer dan op deze vacature!

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Maar we zetten je wel meteen hard aan het werk. Wat vind je van website? Wat zou jij anders doen? En waat liggen de verbeterpunten? Verwerk je bevindingen in één beknopte alinea. Daarnaast horen we graag waarom je voor Stay Hungry Marketing wilt werken en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie, verwonder ons! En uiteraard ontvangen we graag jouw cv

Ben je enthousiast en wil je ervoor gaan?

contact-hoe-het-begon