Vacature SEA (Google AdWords) specialist

Hard werken en met je poten in de modder durven staan.

Stay Hungry Marketing groeit hard. De vraag naar onze internet marketing diensten groeit zo hard dat we heel veel nieuwe talenten nodig hebben. We hebben zo veel leuke en nieuwe ideeën voor onze klanten, maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om in één van de leukste internet marketing bureau van Nederland te werken? Dan ben je hier op de juiste plek onderscheidende websites en webwinkels.

 

Stay Hungry Marketing is een sterk groeiende, "down to earth", Nederlandse onderneming gevestigd in Den Haag en gespecialiseerd in internet marketing. Stay Hungry Marketing is in staat met de know how, flexibiliteit en ultieme klantfocus uit te groeien tot een belangrijke, vertrouwde en onderscheidende internet marketing partner. De onderneming is in de tweede fase van haar ontwikkeling en zal door haar ambitieuze groeiplannen spoedig de volgende fase ingaan.

Ben jij een echte AdWords freak met de drive om campagnes van onze klanten nog beter te laten presteren?

STUUR ONS JE SOLLICITATIE!

Helemaal gek van Google AdWords?!

Functieomschrijving Google AdWords specialist

Als Google AdWords freak werk je in een team met andere freaks (zoekmachineoptimalisatie, Google AdWords, webdevelopers) aan het online succes van Stay Hungry Marketing. Jij bent daarin de Google AdWords freak die, met een scherp oog voor Google/web-analytics, alles weet en kan met het adverteren in Google. Dat betekent: zelfstandig Google AdWords campagnes bedenken, inrichten en continu het verhogen van de conversies. Daarbij ga je heel gestructureerd te werk. Je zorgt ervoor dat we de KPI’s overtreffen en het maximale uit het aan ons toevertrouwde budget halen. De ervaringen en inzichten die je in je werk opdoet deel je met onze andere Google AdWords specialisten.

Tot je werkzaamheden behoren:

  • Het opzetten, beheren, analyseren en optimaliseren van Google AdWords campagnes;
  • Het rapporteren van de ontwikkelingen en resultaten van je campagnes;
  • Het geven van een goed onderbouwd strategisch advies met bijbehorend plan van aanpak, waarbij je dit beschrijft in voorstellen voor (potentiële) klanten;
  • Het proactief meedenken met klanten, waarbij je continu op zoek gaat naar (nieuwe) mogelijkheden om het gewenste resultaat te bereiken.

 

Het betreft een functie voor 40 uur per week

Eisen die wij stellen:

Een relevante afgeronde studie

Pro- actieve hands- on mentaliteit;

Minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring;

In het bezit van Google Analytics en AdWords certificeringen;

een klantvriendelijke, proactieve instelling;

Ervaring met DoubleClick Studio, Google Tag Manager en YouTube advertising;

Ervaring met affiliate marketing, display advertising en conversie optimalisatie;

Projectmanagement vaardigheden;

 

"Je bent resultaatgericht en continu op zoek naar manieren om je doelstellingen te behalen"

 

We nodigen je graag uit om te solliciteren.

Ja, ik wil deze baan. we zetten je wel direct aan het werk om de conversies te verbeteren. Beantwoord de volgende vraag: "Hoe ga je meer conversie genereren?". Verwerk je idee(ën) op maximaal 1 A4. Daarnaast horen we graag waarom je voor Stay Hungry Marketing wilt werken en waarom je denkt geschikt te zijn om als Google AdWords specialist te werken, verwonder ons!

Ben je enthousiast en wil je ervoor gaan?