Vacature Content Marketeer

Talentvolle content marketeer gezocht

Ter uitbreiding van ons zoekmachineoptimalisatie-team Den Haag en Zutphen zoekt Stay Hungry Marketing nieuwe content marketeers met expertise op het gebied van zoekmachineoptimalisatie.

Stay Hungry Marketing is een ambitieus Search Marketing bureau en geloven in de kracht en toekomst van zoekmachineoptimalisatie en content marketing. Wij staan voor onze klanten en werken samen aan het realiseren van maximaal rendement uit internet marketing campagnes. Ben jij een creatieve content marketeer die onze klanten wil adviseren om meer omzet te halen uit hun internet marketing? Heeft content jouw interesse en wil je als full time content marketeer aan de slag om klanten aan de beste online resultaten te helpen?

Hard werken en met je poten in de modder durven staan.

Stay Hungry Marketing is een sterk groeiende, "down to earth", Nederlandse onderneming gevestigd in Den Haag en gespecialiseerd in internet marketing. Stay Hungry Marketing is in staat met de know how, flexibiliteit en ultieme klantfocus uit te groeien tot een belangrijke, vertrouwde en onderscheidende internet marketing partner. De onderneming is in de tweede fase van haar ontwikkeling en zal door haar ambitieuze groeiplannen spoedig de volgende fase ingaan.

Heb jij een passie voor storytelling, pr en content marketing?

NU AL ENTHOUSIAST? STUUR ONS JE SOLLICITATIE!

Content marketeer met SEO ervaring

Als content marketeer ben jij binnen ons online marketing team die weet wat de behoeften zijn van de verschillende nichemarkten, en hoe deze doelgroepen op zoek gaan naar deze informatie. Met jouw creatieve pen en neus voor opportunities, kom jij continu met verfrissende ideeën om bij deze doelgroepen te triggeren én om de doelgroep aan te zetten tot aankopen of een offerte aanvraag.  Deze ideeën vertaal jij gemakkelijk naar effectieve content. Door het verfrissende karakter van onze organisatie met de focus op Nederland en Frankrijk zal je voornamelijk Nederlandse en Franstalige content schrijven. Dit hoef je uiteraard niet alleen te doen. Tijdens een drankje ga je met onze online marketeers sparren, de copywriter en de twee product marketeers die alle “ins en outs” van hun producten en de niche kennen. Van alle creatieve ideeën die je ontvangt, ben jij degene die de aansluiting op de content strategie bewaakt. Je hebt hierbij alle vrijheid. We zijn nieuwsgierig welke ideeën jij hebt om Stay Hungry Marketing meer zichtbaar te maken in de markt!

Krijg jij een kick van resultaten en ben je altijd benieuwd naar het effect van geplaatste content. Deze informatie gebruik jij om jouw visie op content en de strategie te optimaliseren.

Kort samengevat ben je verantwoordelijk voor:

  • Het door ontwikkelen én uitvoeren van de contentmarketing;
  • Het uitrollen van nieuwe content activiteiten;
  • Het bewaken van de doelgroep gerichtheid, relevantie en consistentie van de content;
  • Het optimaliseren, creëren en verspreiden van content;

Het betreft een functie voor 40 uur per week

Eisen die wij stellen:

Hbo werk- en denkniveau;

Een relevante communicatieopleiding;

Minimaal 3 jaar werkervaring

Uitstekende schrijfvaardigheid in het Nederlands;

Je bent zelfstandig, commercieel en resultaatgericht ingesteld;

Groot verantwoordelijkheidsgevoel;

Grensverleggend (letterlijk en figuurlijk) denkvermogen;

Ervaring met marketing automation is een pré.

 

"Skyrocket your career!"

 

Is dit jouw droombaan? Solliciteer nu!

Ja, ik wil deze baan. we zetten je wel direct aan het werk om de content te finetunen. Beantwoord de volgende vraag: "Hoe ga je je content triggeren?". Verwerk je idee(ën) op maximaal 1 A4. Daarnaast horen we graag waarom je voor Stay Hungry Marketing wilt werken en waarom je denkt geschikt te zijn om als content marketeer te werken, verwonder ons!

Ben je enthousiast en wil je ervoor gaan?