VACATURE (ERVAREN) SEO CONSULTANT

Talentvolle SEO consultant gezocht

Ter uitbreiding van ons zoekmachineoptimalisatie-team zoekt Stay Hungry Marketing nieuwe zoekmachineoptimalisatie talenten met expertise op het gebied van zoekmachineoptimalisatie techniek (o.a. CMS-optimalisatie) en authority building.

Stay Hungry Marketing is een ambitieus Search Marketing bureau en geloven in de kracht en toekomst van zoekmachineoptimalisatie. Wij staan voor onze klanten en werken samen aan het realiseren van maximaal rendement uit zoekmachineoptimalisatie campagnes. Ben jij een zoekmachineoptimalisatie consultant die onze klanten wil adviseren om meer omzet te halen uit hun organische resultaten in Google? Heeft zoekmachineoptimalisatie (SEO) jouw interesse en wil je als full time zoekmachineoptimalisatie consultant aan de slag om klanten aan de beste online resultaten te helpen?

Hard werken en met je poten in de modder durven staan.

Stay Hungry Marketing is een sterk groeiende, "down to earth", Nederlandse onderneming gevestigd in Den Haag en gespecialiseerd in internet marketing. Stay Hungry Marketing is in staat met de know how, flexibiliteit en ultieme klantfocus uit te groeien tot een belangrijke, vertrouwde en onderscheidende internet marketing partner. De onderneming is in de tweede fase van haar ontwikkeling en zal door haar ambitieuze groeiplannen spoedig de volgende fase ingaan.

We hebben een no-nonsense vechtersmentaliteit en gaan voor resultaat en groei.

NU AL ENTHOUSIAST? STUUR ONS JE SOLLICITATIE!

Vacature SEO Consultant

Werkzaamheden als zoekmachineoptimalisatie consultant

Als zoekmachineoptimalisatie Consultant ben je verantwoordelijk voor het adviseren van opdrachtgevers en onze eigen leadgeneratie websites in zoekmachineoptimalisatie trajecten. Je vormt als talent onderdeel van het zoekmachineoptimalisatieteam bestaande uit ca. 12 zoekmachineoptimalisatie freaks op het gebied van webdevelopment, interactiedesign, linkbuilding / authority building en content (marketing). De nadruk bij de huidige zoekmachineoptimalisatie vacature ligt op de onderdelen zoekmachineoptimalisatie techniek en de analyse, strategieontwikkeling en consultancy op het gebied van meer geavanceerde linkbuilding – of zoals wij het noemen “authority building”.

Als zoekmachineoptimalisatie consultant bij Stay Hungry Marketing heb je een afwisselende functie met zowel kort- als langlopende projecten voor een diversiteit aan opdrachtgevers. Tot de taken van de zoekmachineoptimalisatie Consultant behoren onder meer:

  • Zelfstandig doen van zoekmachineoptimalisatie scans en het schrijven van technische (CMS) verbeterplannen.
  • Maken van keywordanalyses, contentplannen en analyse van sitestructuren.
  • Schrijven van adviesrapporten (content, techniek, linkbuilding).
  • Adviseren over de uit te voeren zoekmachineoptimalisatie strategie.
  • Leveren van zoekmachineoptimalisatie support, project management en rapportages aan de klant.
  • Geven van zoekmachineoptimalisatie workshops en trainingen.

 

Het betreft een functie voor 40 uur per week

Eisen die wij stellen:

Minimaal Hbo werk- en denkniveau

Aantoonbare (werk)ervaring met Search Engine Optimization (SEO);

Enthousiast, creatief en analytisch;

Gedegen kennis van webdevelopment technieken;

Sterk ontwikkeld analytisch vermogen;

Je werkt planmatig, behoudt het overzicht ook als de werkdruk stijgt;

Je hebt ervaring in linkbuilding in theorie en praktijk;

Goede adviserende vaardigheden;

 

"Maak jij impact op het online succes van onze MKB+ klanten?"

 

We nodigen je graag uit om te solliciteren.

Ja, ik wil deze baan. we zetten je wel direct aan het werk om de organische zoekresultaten te verbeteren. Beantwoord de volgende vraag: "Hoe ga je top 10 posities in Google realiseren?". Verwerk je idee(ën) op maximaal 1 A4. Daarnaast horen we graag waarom je voor Stay Hungry Marketing wilt werken en waarom je denkt geschikt te zijn om als SEO consultant te werken, verwonder ons!

Ben je enthousiast en wil je ervoor gaan?

contact-hoe-het-begon