Vacature webdeveloper medior/senior!

Hard werken en met je poten in de modder durven staan.

Stay Hungry Marketing groeit hard. De vraag naar onze internet marketing diensten groeit zo hard dat we heel veel nieuwe talenten nodig hebben. We hebben zo veel leuke en nieuwe ideeën voor onze klanten, maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om in één van de leukste internet marketing bureau van Nederland te werken? Dan ben je hier op de juiste plek onderscheidende websites en webwinkels.

 

Stay Hungry Marketing is een sterk groeiende, "down to earth", Nederlandse onderneming gevestigd in Den Haag en gespecialiseerd in internet marketing. Stay Hungry Marketing is in staat met de know how, flexibiliteit en ultieme klantfocus uit te groeien tot een belangrijke, vertrouwde en onderscheidende internet marketing partner. De onderneming is in de tweede fase van haar ontwikkeling en zal door haar ambitieuze groeiplannen spoedig de volgende fase ingaan.

Klinkt dit voor jou als muziek in je Beats by Dre?

Nu al enthousiast? Stuur ons je sollicitatie!

Wij staan voor u klaar. Onze klanten zijn trouw en dat zijn wij ook.. al meer dan 8 jaar!

Wij zoeken: een top webdeveloper die overloopt van ideeën!

Ben jij een gedreven, gepassioneerde en gekke webdeveloper die terwijl je slaapt nog overloopt van ideeën voor waanzinnige concepten die online opvallen en waarmee merken naar een hoger niveau getild kunnen worden? Kan jij die ideeën vertalen naar een unieke, krachtige visuele vormgeving? Heb jij oog voor design en compositie en hecht je belang aan kwaliteit? Wij zijn per direct op zoek naar een gepassioneerde webdeveloper die deze eigenschappen bezit, graag de handen uit de mouwen steekt en development van A tot Z kan beheren.

Wat mag je van ons verwachten?

Een inspirerende en hardwerkende werkomgeving in de creatieve broedplaats Den Haag. Hier bieden we je een gezellige, relaxte werksfeer en de ruimte om jouw talenten en talenten verder te ontwikkelen. Aan maatpakken en formaliteiten doen we niet. Wel aan hard werken, veel lachen en gezellig samen lunchen.

Ook vinden we het belangrijk om te zorgen voor de nodige ontspanning: van een jaarlijkse Europa-trip tot een heerlijke zomerse BBQ.

Het betreft een functie voor 40 uur per week

 

Wat verwachten wij van jou?

Je leeft voor front end development

Je bent een ster in HTML5, CSS3, Javascript en jQuery

Je bent een eindbaas in mobile en responsive websites

Je schrikt niet terug van programmeren in .Net

Aantoonbare werkervaring met Adobe Photoshop en Illustrator

kennis van conversie optimalisatie

Het ontwerpen van bannersets (IAB-formaten en rich media

Het ontwerpen van converterende landingspagina’s

Het ontwerpen van websites en webshops

 

"Bij ons geen vage resultaten, maar harde cijfers! We werken vanuit duidelijke doelstellingen naar een positief ROI"

 

Zin om samen te werken aan uitdagende projecten met leuke collega's gedreven vakidioten?

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Maar we zetten je wel meteen hard aan het werk. Wat vind je van onze vindbaarheid? Wat valt je op aan onze website? Wat zouden we beter kunnen doen? Verwerk je bevindingen in één beknopte alinea. Daarnaast horen we graag waarom je voor Stay Hungry Marketing wilt werken en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie, verwonder ons! En uiteraard ontvangen we graag jouw cv

Jaaa ik wil soliciteren!

contact-hoe-het-begon